zoeken
Gegevens Holabouw BV
Holabouw B.V.
Nijverheidstraat 3
2751 GR Moerkapelle

Postbus 16
2750 AA Moerkapelle

T (079) 593 20 06
F (079) 593 26 98

info@holabouw.nl
www.holabouw.nl

Openingstijden kantoor:

Ma. t/m vr.

08:00 - 17:00

Za. en zo.

Gesloten

Bedrijfsinformatie > Wagenpark en materieel
Wagenpark en materieel
Holabouw BV beschikt over een vrachtwagen, de Scania R 400 met Euro 5 norm. Deze is voorzien van een 44 tons Palfinger autolaadkraan type PK 44002 G, waardoor we in staat zijn om de vrachtwagen voor meerdere toepassingen in te zetten. Zo is onze chauffeur dagelijks onderweg om onze buitendienst monteurs van de nodige bouwmaterialen te voorzien. Ook wordt hij ingezet om onze eigen hoogwerkers, verreikers en heftrucks op de bouwlocatie te brengen.

Daarnaast kunnen we ook enkele elektrische schaarhoogwerkers, ruw terrein verreikers, ruw terrein schaarhoogwerkers en verschillende heftrucks tot ons materieel rekenen. Met dit materieel zijn wij in staat om al onze voorkomende werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Bij onze grotere projecten kunnen we ook een van onze eigen schaftwagens op de bouwlocatie zetten. Deze dient dan niet alleen als kantine, maar ook om de bouwtekeningen goed door te kunnen nemen of werkoverleg te kunnen voeren.

Tot slot rijden onze buitenmonteurs met vier Renault Master bedrijfsbussen uitgerust met professioneel gereedschap om onze kwaliteitsproducten te realiseren.
Vrachtwagen 2
Bussen
Vrachtwagen 1
Verreikers

Projecten Holabouw BV
HKS 3

Zoetermeer


Frans Hertog 1

Bleiswijk


Cors van der Knijff 1

Moerkapelle


BAM - PICNIC 2011 - 1

Amsterdam


Jongeneel 1

Sommelsdijk


Profile Tyrecenter 1

Krimpen a/d IJssel


DC Import 1

Bleiswijk


Van Swieten 1

Berkel en Rodenrijs


Van Ginkel Groep 1

Lelystad


realisatie: www.ouwerkerk.tv - wijhe