zoeken
Gegevens Holabouw BV
Holabouw B.V.
Nijverheidstraat 3
2751 GR Moerkapelle

Postbus 16
2750 AA Moerkapelle

T (079) 593 20 06
F (079) 593 26 98

info@holabouw.nl
[link https://www.holabouw.nl]www.holabouw.nl

Openingstijden kantoor:

Ma. t/m vr.

08:00 - 17:00

Za. en zo.

Gesloten

Verkoop

Systeemhallen

De systeemhal is de verzamelnaam voor de klassieke romneyloods en de hedendaagse varianthal. Beide type hallen zijn snel te bouwen en ook weer te demonteren. Dit maakt ze uitermate geschikt als huurloods voor tijdelijke (bouw)projecten of tijdelijke opslag. Maar de systeemhallen zijn, door de snelle bouwtijd en de relatief eenvoudige opbouw, een prima oplossing voor een betaalbare hal die dienst kan doen als opslag, veestal, stalling of tijdelijke werkplaats. In de meeste gevallen kan deze gefundeerd worden op betonnen industrieplaten (stelconplaten). Er zijn verschillende standaardafmetingen beschikbaar. De varianthal kan eventueel ook geschakeld worden om een grote hal te creëren.

Naar Systeemhallen

Holahallen

De Holahal is specifiek ontworpen voor lichte funderingen. Door de relatief lichte IPE constructie, met spanten om de 2,50 m., kan de Holahal bijvoorbeeld worden geplaatst op betonpoeren, betonplaten (stelconplaten) of asfalt. Hierdoor kunt u flink besparen op een fundatie of betonvloer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de hal te isoleren al naar gelang de gewenste isolatiewaarde. Ideaal voor bijvoorbeeld een werkplaats, hobbyschuur, verenigingskantine, opslaghal of bedrijfsruimte.

De Holahallen zijn in veel gevallen ook vergunningsvrij te bouwen!
Bel of mail voor meer informatie.

Naar Holahallen

Eurohallen

De Eurohal kan zowel met een puntdak of platdak worden uitgevoerd, zonder rekening te houden met standaard afmetingen. Maximale overspanning 40,00 m. Dit type hal dient te worden geplaatst op een degelijk (onderheide) betonfundatie.

Ideaal als u specifieke wensen heeft qua breedtes en hoogte; bij de Eurohal kunt u veel kanten op. De Eurohal kan gebruikt worden voor logistieke centra, opslagruimtes, bedrijfspanden, manages, veestallen en werkplaatsen.

Naar Eurohallen

Specials

Onder Specials verstaan wij voornamelijk complete bedrijfspanden met een professionele uitstraling. Maar ook bijzonder projecten met afwijkende daken of haaks op elkaar gebouwd; groot of klein, het maakt ons niets uit. Heeft u reeds een eigen idee waarvan u de haalbaarheid wilt weten, dan kunnen wij met onze ervaring en kennis u van dienst zijn om samen met u een haalbare oplossing te verzinnen.

Naar Specials

Projecten Holabouw BV
Materieelservice van der Knijff 1

Nieuwerkerk a/d IJssel


Marc Braat 1

Schijf


Bos Autoschade 1

Zoetermeer


Pantaflex 1

Bergschenhoek


HKS 3

Zoetermeer


BAM - PICNIC 2011 - 1

Amsterdam


Frans Hertog 1

Bleiswijk


realisatie: www.ouwerkerk.tv - wijhe