zoeken
Gegevens Holabouw BV
Holabouw B.V.
Nijverheidstraat 3
2751 GR Moerkapelle

Postbus 16
2750 AA Moerkapelle

T (079) 593 20 06
F (079) 593 26 98

info@holabouw.nl
[link https://www.holabouw.nl]www.holabouw.nl

Openingstijden kantoor:

Ma. t/m vr.

08:00 - 17:00

Za. en zo.

Gesloten

Eurohallen

Zadeldakhal

De zadeldakhal is een op-maat-product. De breedte, lengte, zijwandhoogte zijn door de klant zelf aan te geven (mits dit technisch haalbaar is). De zadeldakhal leent zich prima voor grote bedrijfspanden, opslaghal, distributiecentra of fabriekshal. Door de grote flexibiliteit van de zadeldakhal kan deze voor vele toepassingen worden gebruikt.

Naar Zadeldakhal


Platdak

De platdak versie van de Eurohallen is de meest luxe versie en daarmee ideaal voor professionele bedrijfspanden. Het leent zich prima voor het combineren van verschillende materialen, zoals grindpanelen,vlakke wandpanelen en aluminium raamkozijnen. De afmetingen zijn door de klant te bepalen zodat u altijd een hal heeft die bij uw wensen past.

Naar Platdak


Lessenaardak

De lessenaar zit tussen de zadeldak en de platdak type in. Met haar schuin aflopend dak naar 1 zijde ontstaat er een hoge en een lagere zijwand. Ideaal als u aan 1 kant een hoge overheaddeur nodig hebt voor uw grote vrachtwagen. Tevens heeft de lessenaar vanaf de zijkant de uitstraling van een platdak hal, wat het een extra professioneel tintje geeft.

Naar Lessenaardak


Veldschuur

De veldschuur is niet weg te denken uit het platteland. Vele boeren, landbouwers, maken dankbaar gebruik van dit type hal. Doordat 1 zijwand volledig open is kunnen er gemakkelijk trekkers of ander agrarisch materieel in de veldschuur gestald worden, zonder dat elke keer deuren open en dicht moeten. De afmetingen van de veldschuur zijn door de klant te bepalen.

Naar VeldschuurProjecten Holabouw BV
Marc Braat 1

Schijf


Boomkwekerij De Einder 1

Nieuwerkerk a/d IJssel


Frans Hertog 1

Bleiswijk


Pantaflex 1

Bergschenhoek


Kooistra 1

Tinte (Brielle)


Bos Autoschade 1

Zoetermeer


Stadtveld 1

Waddinxveen


Jongeneel 1

Sommelsdijk


realisatie: www.ouwerkerk.tv - wijhe