zoeken
Gegevens Holabouw BV
Holabouw B.V.
Nijverheidstraat 3
2751 GR Moerkapelle

Postbus 16
2750 AA Moerkapelle

T (079) 593 20 06
F (079) 593 26 98

info@holabouw.nl
[link https://www.holabouw.nl]www.holabouw.nl

Openingstijden kantoor:

Ma. t/m vr.

08:00 - 17:00

Za. en zo.

Gesloten

Specials

Bedrijfspand

Op zoek naar een eigen bedrijfspand, of een nieuwe, grotere bedrijfsruimte? Wij kunnen u helpen met een op maat oplossing. Wilt u een kantoorruimte of werkplaats, of juist een combinatie daarvan? Wij helpen u mee om de juiste indeling te bepalen. Grote overheaddeuren, raamkozijnen, luxe grindpanelen voor professionele uitstraling, er is van alles mogelijk. Bekijk onze referenties om een idee te krijgen wat wij aan bedrijfspanden reeds gerealiseerd hebben.

Naar Bedrijfspand


Landhuis

Door onze flexibiliteit en ervaring met kleinere hallen, zijn we ook in staat speciale hallen te bouwen zoals een landelijke schuur die niet misstaat in de omgeving. Ramen, deuren, afwijkende dakhelling, veel is mogelijk. Door het toepassen van duurzame kwaliteitsmaterialen in de juiste kleursamenstelling, kunnen we samen met de klant een mooi project realiseren.

Naar Landhuis


Luifel

Specifieke wensen kunnen altijd worden besproken. Wilt u bijvoorbeeld een doorlopend dakvlak om een luifel te creëren waaronder u een mooi terras kunt maken? Wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren.

Naar Luifel


Haaks gebouwd

In sommige situaties moet je creatief zijn. In dit geval een Holahal haaks op elkaar gebouwd in de achtertuin zodat de ruimte optimaal kon worden benut. Dit soort projecten zijn typisch op maat projecten. Wij denken graag met u mee wat voor u de beste oplossing is.

Naar Haaks gebouwdProjecten Holabouw BV
Dalo Services 1

Moerkapelle


Cors van der Knijff 1

Moerkapelle


eu de Boules Club Nieuwerkerk - 1

Nieuwerkerk a/d IJssel


Pantaflex 1

Bergschenhoek


Bos Autoschade 1

Zoetermeer


Rooijakkers gevelrenovatie 1

Wassenaar


Marc Braat 1

Schijf


Profile Tyrecenter 1

Krimpen a/d IJssel


realisatie: www.ouwerkerk.tv - wijhe