zoeken
Gegevens Holabouw BV
Holabouw B.V.
Nijverheidstraat 3
2751 GR Moerkapelle

Postbus 16
2750 AA Moerkapelle

T (079) 593 20 06
F (079) 593 26 98

info@holabouw.nl
[link https://www.holabouw.nl]www.holabouw.nl

Openingstijden kantoor:

Ma. t/m vr.

08:00 - 17:00

Za. en zo.

Gesloten

Verkoop > Eurohallen > Platdak
Platdak
Algemeen
Direct offerte
Voorbeeld kleurenkaart
Download kleurenkaart
Voorbeeld bouwtekening
Download bouwtekening

Algemeen

De Platdak hal wordt vaak gezien als de meest luxe versie in de hallenbouw. De afmetingen zijn vrij in te vullen waardoor deze hal voor iedere situatie op maat kan worden gemaakt. Ideaal voor een combinatie van kantoorruimte met een werkplaats, maar is ook prima geschikt voor een grote fabriekshal met bijvoorbeeld een bovenloopkraan. Met sandwichpanelen of binnendozen te isoleren in diverse kleuren en type materialen. Bij de platdak hal kunnen verschillende materialen, zoals betonnen grindpaneel, horizontale golfplaten en vlakke panelen worden gecombineerd. Hierdoor is het mogelijk om een compleet bedrijfspand met een professionele uitstraling te creëren.

Klik hier om voorbeeldfoto's van de Platdak hal te bekijken.

Toepassingen

- Bedrijfspand of bedrijfshal
- Bedrijfsunit of bedrijfsverzamelgebouw
- Fabriekshal
- Kantoorruimte

Materialen

- IPE staalconstructie h.o.h. 5,00 m., één keer gestraald en één keer in een zinkfosfaat primer, RAL 7016, inclusief de benodigde drukbuizen en windverbanden.
- Op het dak steeldeck type 106/250/750, 0,75 mm. dik (s.v.) een dampremmende laag van polyethyleenfolie, dik 0,2 mm losleggen en de overlappen dichten met tweezijdig kleefband. Een isolatielaag van PIR platen, polyisocyanuraat, dik 60 mm., tweezijdig met een aluminiumfolie gecacheerd.
- Een eerste laag éénzijdig, APP gemodificeerd, gebitumineerd polyestermat, 460P60, mechanisch bevestigen volgens de NEN 6702 (norm windbelasting). Een toplaag van gemineraliseerd, APP gemodificeerd, gebitumineerd polyester glasvlies - combinatie, 470K24, met verspringende dwarsoverlappen, volgens de brandmethode aanbrengen.
- Kop- en zijwandbeplating sandwichpanelen type 60/1000, buitenzijde plastisol coating, in een door u aan te geven standaard kleur.
- Inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen, lekdorpels, hoekstukken, dakranden, afwerkingen rondom ramen en deuren.

Optioneel:
- Tussenvloer d.v.m betonnen kanaalplaten, 200 mm. dik, 4kg/nm², inclusief oplegvilt.
- Kop- en wandbeplating d.m.v. binnendozen type 90/500, 0,75 mm. dik. Daartussen 130 mm. dik glaswolisolatie. Daaroverheen damwand profielplaten type 32/1000W, 0,55 mm. dik, plastisol coating, in een door u aan te geven standaardkleur.


Projecten Holabouw BV
Meeuwsen 1

Schiedam


Bavaria 1

Liesveld


Bos Autoschade 1

Zoetermeer


Stadtveld 1

Waddinxveen


Van Ginkel Groep 1

Lelystad


HKS 3

Zoetermeer


Kooistra 1

Tinte (Brielle)


realisatie: www.ouwerkerk.tv - wijhe